Thuis

Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd.

China Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. certificaten
Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Alisa

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Greg Henk

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd.
Het centrum van de Xinglinwanzakelijke bewerking Het bureau van de algemene Manager

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Jingtuo
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1500000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 70% - 80%

 

Is Chemisch Co. van Xiamenjingtuo, Ltd een fabrikant en een leverancier voor diverse soorten het plastificeermiddel van hoogste kwaliteitspvc en pvc-hars podwer. Het bepaalt van in één van de mooiste steden Xiamen, die de plaats in fine chemische producten, de plastificeermiddelindustrie en de bevoegde dienst zoals de industrieinvestering, handel en distributie in dienst nemen. De klanten van Jingtuo verdelen in meer dan 20 landen en gebieden.  

Het Tybanbedrijf stelt hoofdzakelijk de zaken van onze eigen hulpfabrieken met inbegrip van CHEMISCH Co. van JING TUO, Ltd, de Chemische Fabriek van Cnchain en de Synthetische Materiële Fabriek van Quanzhou in werking Tikun. Wij voeren onze marketing combinerende vervaardiging, verkoop en klantendienst en naverkoopdienst uit. Tyban integreert handelspraktijk en maatschappelijke waarde. Entfriendly het nastreven van duurzame ontwikkeling, environm en wijdt om te zijn vestigt de behoud op gelete maatschappij.

 

 

Contactgegevens
Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)