Thuis

Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. Fabrieksreis

China Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. certificaten
Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Alisa

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Greg Henk

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Is Chemisch Co. Ltd van Xiamenjingtuo een bekende handelsmaatschappij van de hars en het plastificeermiddel van pvc. Wij werken met vele grote fabrikanten in China. Voor pvc-hars die wij aan het merk van Tianhu, de Hoop van het Oosten, Zhongtai, Tianye, Junzheng, Yanhu enz. hebben gewerkt. Voor plastificeermiddel-DOP/DOTP, werken wij met de HOOGSTE vijf fabrikanten van China, worden hun producten tot dusver goedgekeurd door elk van onze klanten. Wij verheugd zijn om onze klanten te nemen om de fabriek van onze partner te bezoeken.

   

  Onze zaken groeien jaar na jaar, tot dusver heeft onze totale opbrengst 500 miljoenen bereikt. Tot dusver etc. hebben wij de uitvoer naar vele landen zoals Vietnam, Indonesië, Korea, Thailand, de Filippijnen, Tanzania, Ghana, India, Kambodja. Wij zijn doel om onze zaken uit te breiden alle wereld en onze productenlijn uit te breiden. 

  Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 0Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 1Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 2Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

  Het bedrijf heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam, en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. Wij voldoen aan de behoeften van klanten met uitstekende producten en de uitstekende dienst.

 • R & D

  Wij hebben sterk R&D-team en efficiënte workshop. Wij geloven sterk dat door onze goede dienst, wij onze het onderzoekefficiency van de klantenverhoging konden helpen en productkosten drukken.

Contactgegevens
Xiamen Jingtuo Chemical Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)